دانلود پایان نامه کاهش اضطراب و دلهره با موسیقی
عنوان کامل پایان نامه : بررسی تأثیر موسیقی در کاهش اضطراب و دلهره
4- دیدگاه شناختی
بر اساس دیدگاه شناختی اختلالات اضطرابی نتیجه افکار و باورهای نادرست غیر واقعی و غیر منطقی هستند ، به ویژه باورهای غیر منطقی اغراق آمییز نسبت به مخاطرات محیطی .
دیدگاه شناختی مانند دیدگاه روان پویایی به جریانهای درونی به عنوان علل اختلالات اضطرابی توجه دارد ، اما به جای تاکید بر تمایلات ، نیازها ، و انگیزه ها معتقد است که افراد اطلاعات کسب کرده را مورد تعبیر و تفسیر قرار می دهند و از آنها در حل مسائل زندگی استفاده می کنند . این دیدگاه بر خلاف دیدگاه تحلیل روانی ، که انگیزه ها ، احساسات و تعارضهای پنهان را مورد تاکید قرار می دهد بر جریانهای ذهنی که به سادگی به آگاهی شخص می آیند تاکید می ورزند . در دیدگاه روان شناختی کوشش می شود که از طریق راههایی که فرد به اطلاعات موجود توجه می کند و آنها را مورد تعبیر و تفسیر قرار می دهد که فرد به اطلاعات موجود توجه می کند و آنها را مورد تعبیر و تفسیر قرار می دهد و به کار می بندد علت اختلالات اضطرابی اضطرابی جستجو گردد .
دلارد و میلر ( پیشگامان یادگیری شناختی ) مفاهیم شناختی را برای توصیف رفتار ناسازگار به عنوان نقطه اتصال تجارب ناخوشایند و اختلالات اضطرابی به کار می برند . آنان باور دارند که باید پاسخهای اکتسابی خود آگاه فرد را به عنوان ریشه های واکنشهای اضطرابی فرد مورد توجه قرار داد . با وجودی که دلارد و میلر ترجیح می دهند که رفتار را بر حسب عادات و یادگیری توصیف کنند اما بر حل تعارضات شناختی فرد نیز تاکید دارند .
سوالات یا اهداف پایان نامه :
هدف از تحقیق حاضر این است که آیا تمایل به موسیقی و نواختن آن می تواند از اضطراب و دلهره کاهش بدهد یا مخصوصاً اگر موسیقی ، موسیقی پاپ باشد و نوع نواختن وسایل موسیقی مانندگیتار و … در اضطراب نقش موثری دارد یا نه .